Benoeming

  • 01/07/2002
Zie ook:
Thema:

De Koning heeft Luitenant-kolonel van het Vliegwezen Stafbrevethouder Corinne FAUT tot Attachée bij het Militair Huis van de Koning benoemd. Zij volgt Luitenant-kolonel van het Vliegwezen Stafbrevethouder Richard LAURENT op, die zijn functie van Adviseur bij het Militair Huis van de Koning verlaat op 1 juli 2002.

Biografische gegevens

Luitenant-kolonel van het Vliegwezen Stafbrevethouder Corinne FAUT is geboren te Elsene op 10 mei 1960. Ze is gehuwd, moeder van 2 kinderen en woont in Zoutleeuw.
Corinne FAUT is licentiate in de luchtvaart- en militaire wetenschappen (Koninklijke Militaire School). Ze behaalde in 1998 het Hoger Stafbrevet aan het Koninklijk Hoger Instituut voor Defensie.
Na verscheidene functies in de domeinen van het personeel en van de vorming bekleed te hebben binnen het Commando Training en Steun van de Luchtmacht, zet ze haar loopbaan verder in de tak ?Personeel en Organisatie? binnen de Staf van de Luchtmacht en de Defensiestaf. Ze draagt onder meer bij tot de bepaling van de lange termijnvisie voor de Krijgsmacht. Vervolgens heeft ze de coördinatie verzekerd van de projecten ?Human Resources? in het kader van het Strategisch Plan voor de modernisering van het Belgisch Leger.
Ze werd in december 2000 benoemd tot Luitenant-kolonel van het Vliegwezen.