UNDP

  • 15/07/2004
Plaats:
Wereldverslag over de Menselijke Ontwikkeling 2004 : officiële overhandiging tijdens een persconferentie op het Internationaal Perscentrum te Brussel.
Belga

Naar aanleiding van de lancering van het Wereldverslag over de Menselijke Ontwikkeling 2004 met als titel "De culturele vrijheid in een gediversifieerde wereld", woont de Koning op het Paleis te Brussel, een werkvergadering bij met Dhr Mark Malloch-Brown, Beheerder van het Programma van de Verenigde Naties voor Ontwikkeling (PVNO), Mevr.Fukuda-Parr, auteur van het Verslag, en Dhr Omar Bakhet, Directeur van het PVNO.
Het Verslag wordt nadien officiëel aan Prins Filip en Prinses Mathilde overhandigd tijdens een persconferentie op het Internationaal Perscentrum te Brussel in aanwezigheid van Dhr Mark Malloch-Brown, Mevr. Sakiko Fukuda-Parr, Dhr Guy Verhofstadt, Eerste Minister en Dhr Marc Verwilghen, Minister van Ontwikkelingssamenwerking.
Prins Filip en Prinses Mathilde nemen vervolgens deel aan de lunch, die op het Egmontpaleis wordt aangeboden door Dhr Marc Verwilghen, Minister van Ontwikkelingssamenwerking.
Tenslotte houdt Prins Filip 's een toespraak bij de opening van het Seminarie op het Egmontpaleis.

Photos for this post

UNDP

© Belga